duminică, 4 mai 2014

DESPRE ALEGERI

„Putem cauta toata viata miracole sau putem trai viata ca pe un miracol.” Viata noastra se cladeste pe alegerile pe care le facem in fiecare clipa, prin sentimentele pe care le transmitem si gandurile noastre. Iubirea este cheia pe care o porti in inima ta, este cea mai mare forta care izvoraste din Dumnezeu si curge prin noi. Iubirea neconditionata a tot ce a fost, este si va fi este esenta lucrurilor si calea cea mai sigura spre lumina.


Noi nu traim in trecut sau in viitor, traim mereu in momentul prezent – ACUM. Acesta este cel care ne creeaza cursul si destinul vietii. Toate intamplarile vietii sunt bine pregatite pentru fiecare astfel incat sa putem duce fiecare rostul si lectiile alese in aceasta viata pamanteana. In momentul in care alegem sa urmam cursul natural si de la sine al vietii, totul se leaga intr-un mod miraculos in viata noastra.

Fiecare dintre noi ar fi bine sa fie constient ca este o veriga si o parte foarte importanta in Marea Creatie a lui Dumnezeu, ca este venit din Iubirea Infinita, din Dumnezeu si ca niciodata nu a fost si nu va fi separat de Dumnezeu. (Atunci cand te simti prea mic si prea slab, neputincios, aminteste-ti asta!)

Decide singur ce alegi in viata ta, nu lasa pe altii sa o faca in locul tau! Fiecare gand, fapta sau sentiment iti va aduce mereu o schimbare in viata ta si va avea o mare importanta pentru sufletul tau si pentru cei din jurul tau. Tot ceea ce transmiti, simti si gandesti te defineste in fiecare clipa. Prin ceea ce alegi in viata te transformi pe tine si pe cei din jur. Tot ce emitem din interior se manifesta in exterior. Asadar urmeaza aceste sfaturi:

Traieste-ti viata asa cum vrei Tu si nu viata pe care o asteapta altii de la tine!
 - Nu-ti petrece viata doar muncind! Nu munci peste puterile tale si in nici un caz mai mult de opt ore pe zi. Ratezi copilaria fiilor/fiicelor tale, compania partenerului de viata, momentele de bucurie cu prietenii, un apus de soare, un zambet al cuiva drag…
-  Indeplineste-ti visurile! Fa in asa fel incat sa iti traiesti viata astfel incat sa iti poti indeplini cat mai multe din visurile tale.
- Pastreaza-ti sanatatea! Sanatatea aduce cu ea o libertate de care putini suntem constienti, pana in momentul in care nu o mai avem.
-   Ai curajul si exprima-ti sentimentele! Multi oameni isi suprima sentimentele pentru a trai in pace cu altii. Rezultatul este o viata mediocra fara sa iti atingi potentialul. Suprimand sentimentele apar resentimentele care se strang in timp in interior si duc la boala.
- Tine legatura cu prietenii tai! Nu te lasa prins in problemele de zi cu zi in asa masura incat sa nu ai timp sa vorbesti sau sa stai cu prietenii.
-   Fii fericit si bucura-te de orice! Fericirea este o optiune si se construieste.
-   Iesi din tipare, scapa de practicile invechite, renunta la frica de schimbare!
-   Pretuieste viata si darurile ei, pretuieste tot ce ai in jurul tau, pe toti cei de langa tine, familia, prietenii, animalele, natura, cerul… tot! Nu cauta sa iti complici viata degeaba, lucrurile speciale sunt mult mai simple decat credem.

Pentru fiecare dintre noi vine o zi cand simti ca nu mai poti, ca ai obosit, ca ai ajuns la un capat, dar in acea clipa vei simti o imbratisare plina de iubire si bunatate de la Dumnezeu care te va ridica si te va ajuta sa continui, sa intelegi ca viata e mai presus de gandirile noastre obisnuite si ca orice ar fi trebuie sa continuam ceea ce am inceput si am ales.

Cand simti ca iti este greu, spune-ti cu voce tare “Acum si pentru todeauna am ales sa fiu Lumina, Iubire si Bucurie pentru mine si pentru toti ceilalti! Am ales sa fac - inainte de toate si pentru todeauna - voia lui Dumnezeu cu cea mai mare recunostiinta si bucurie! Recunosc si simt prezenta Divina a Sfintei Treimi in mine si las ca Ea sa ma ghideze pe calea vietii!”.

 
Dumnezeu ne iubeste mai mult decat ne putem imagina, El intodeauna ne doreste sa fim fericiti si sa manifestam ceea ce suntem cu adevarat in esenta noastra.
Patrunde-ti in adancul fiintei voastre pentru a descoperi acolo sursa fericirii eterne, a blandetii si iubirii – principiul fundamental care sta la baza intregii Creatii.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu