vineri, 16 mai 2014

MOARTEA - experienta a constiintei


“Viata poate fi o imensa bucurie cand lumina Spiritului interior invadeaza mintea si trupul, indepartand intunericul nestiintei.” Sri Vasudeva


 
Toti suntem in vizita in acest moment si in acest loc. Suntem doar in trecere. Am venit sa observam, sa crestem, sa invatam sa iubim, sa experimentam si sa ne intoarcem Acasa.
Viata nu inceteaza niciodata, ea continua sub alta forma vibratorie. Viata este in continua schimbare, nu exista inceput sau sfarsit, ci este un ciclu constant de reciclare a materiei si experientelor. Fiecare moment este vesnic nou si proaspat.


Viata nu inseamna supravietuire. Viata inseamna Bucuria Trairii, tinerete vesnica si sanatate perfecta. De unde vine frica de moarte? Din faptul ca am uitat cine suntem – entitati divine – si ne identificam cu trupul considerandu-ne creaturi muritoare. Atributul divinitatii este imortalitatea. Daca corpul fizic s-ar afla sub controlul Sufletului atunci ar vibra la acelasi nivel cu Sufletul iar corpul fizic ar dobandi imortalitatea, avand aceleasi atribute cu Sufletul. Asta inseamna  ca Eu pot decide sa ma eliberez (sa ies) din corpul meu fizic, fara sa-mi fie frica de moarte, stiind ca nu eu mor pentru ca nu exista moarte, Eu fiind in control deplin al corpului meu (mental, emotional si fizic) iar daca Eu decid sa ma reintrupez atunci voi putea face asta.

Si daca noi nu murim, atunci cine moare? Moare trupul atunci cand nu mai este functional. Conform studiilor facute de oameni de stiinta, de medici renumiti dar si relatarilor celor care si-au revenit din moartea clinica, in momentul mortii experimentezi faptul ca viata continua (doar ca intri intr-un alt univers) si intelegi ca tu nu esti corpul tau. Mai departe totul depinde de ceea ce crezi. Daca crezi ca meriti Raiul, il vei experimenta imediat, daca crezi ca meriti Iadul, asta vei experimenta. Ca si in viata, in moarte experimentezi ceea ce crezi. Raiul si Iadul sunt stari ale constiintei.

Cand treci dincolo nu se uita absolut nimic, nici bine, nici rau. Toate actiuniile noastre negative la adresa altora noi le simtim prin propriile noastre sentimente. Simtim durerea, umilinta, nedreptatea ca si cum le-am trai noi insine. Acest lucru poate fi interpretat/asimilat cu Judecata de Apoi, insa nu Dumnezeu ne judeca ci noi insine. Tot ceea ce facem noi rau in viata pamanteana, se intoarce impotriva noastra cand trecem in lumea de dincolo.
In noi exista dincolo de corpul fizic, un corp spiritual, o constiinta, moartea fiind o experienta spirituala, o experienta a constiintei. Constiinta nu moare, constiinta fiecaruia dintre noi este parte a constiintei cosmice numita Divinitate si trece - in momentul mortii corpului fizic - din planul fizic in planul spiritual. Constiinta noastra este cea care se supune acestei Judecati si cand ai trecut dincolo (in planul spiritual) vezi si ce ai facut bine si ce ai facut rau in viata pamanteana.

Moartea clinica demonstreaza ca exista in noi si un alt Univers, cel spiritual, ale carui legi le-am ignorat, adevarul vietii noastre bazandu-l doar pe Universul fizic, pe materialism care este doar o parte din Adevar. Cealalta parte este dincolo, este invizibila. Aici nu este acasa ci acasa este eternul de dincolo. Acolo este Adevarul, acolo este Eternitatea pentru ca numai corpul fizic se uzeaza si moare in timp ce Spiritul, constiinta transcede planul fizic.
Pentru ca am ignorat Legiile Spiritualitatii am ajuns acolo unde suntem acum, intr-o lume a razboaielor, a minciunii, a nedreptatii, a crimei, a urii, a razbunarii, a orgoliilor, a judecatii, a suferintei, a nefericirii.

In natura Moartea nu exista! TOTUL este doar o transformare, moartea este doar o trecere in alt plan, Spiritul, mintea, experienta, constiinta nu dispar. Noi suntem mult mai mult decat corpul fizic care este intretinut de o constiinta, de un camp energo-informational. Spiritul nostru poarta toata experienta, toata cunostiinta, noi venim aici temporar pentru ca avem nevoie de experientele corpului fizic care nu se pot face dincolo. Aici nu este acasa. Acasa e dincolo. Acolo este Eternitatea noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu