sâmbătă, 4 ianuarie 2014

2014 - BINE AI VENIT !


Fie ca Noul An sa va aduca bucuria Trezirii Interioare, darul de a discerne Adevarul de minciuna,  intelepciunea de a accepta Adevarul Suprem, puterea de a merge mereu pe Calea Luminii impotriva oricaror obstacole sau oprelisti si tot Binele sa se reverse asupra voastra!


Odata cu trecerea in acest nou an, omenirea intra intr-o noua etapa  de dezvoltare in care se produce Schimbarea de Constiinta. Trezirea noastra interioara – fie ca ne dam seama, fie ca nu – se intampla, ducandu-ne la o inflorire fara precedent in istoria umanitatii. Frumusetea Fiintei noastre interioare isi sporeste stralucirea indiferent de ceea ce se intampla in planul exterior al Existentei noastre. Ca dovada, din ce in ce mai multi semeni dintre noi incepem sa simtim ca suntem parte din Tot, sa pretuim si sa respectam Viata in toate formele ei, Universul si Legile lui nescrise, stiind la un nivel profund ca suntem interconectati intre noi, dar si cu tot ce ne inconjoara, ca fiecare dintre noi isi are rolul sau bine determinat in bunul mers al Intregului. Chiar daca problemele din exterior continua sa ne framante, simtim cum in interiorul nostru se deschide un Orizont nemarginit care ne reaminteste de ceea ce suntem Noi cu adevarat.

Va doresc voua, dragii mei prieteni de Lumina, ceea ce imi doresc si mie : Sa fim fiecare dintre noi asemeni unui izvor pur din care sa revarsam nectarul Inimii noastre, sa ne unim intr-un rau care sa creasca intr-un fluviu, care sa se revarse intr-un Ocean de Iubire care sa vindece Lumea in care traim.


Fie ca impreuna sa gasim drumul Regasirii de Sine, sa accesam potentialul nostru divin, sa ne cunoastem valoarea, sa dobandim incredere in noi insine si sa avem credinta ca Dumnezeu, ca Tata al nostru vrea si ne pregateste tot ceea ce este mai bun pentru noi, ne apara si ne protejeaza!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu