miercuri, 1 mai 2013

TREZIREA DIN IGNORANTA


Experienta senzoriala si conditionarea sociala ne fac sa uitam cine suntem defapt. Experienta trairii intr-o lume materiala ne face sa credem intr-o superstitie pe care am dezvoltat-o invatand sa ne incredem in simturile noastre. Simturile noastre transforma diferitele energii in forma, textura, culoare, miros, sunete, gust, iar interpretarea pe care o dam acestor vibratii diferite ne compun si ne structureaza realitatea, creand experienta senzoriala, perceptiva, pe care filozofii au denumit-o hipnoza conditionarii sociale.
Cand traim sub aceasta hipnoza, realitatea devine doar ceea ce putem percepe cu cele 5 simturi si respingem tot ceea ce intuim dar nu putem atinge, auzi, vedea, mirosi, gusta. Cu alte cuvinte, daca energia sau informatia nu este perceptibila simturilor noastre suntem tentati sa credem ca nu exista, insa experienta senzoriala este complet iluzorie.

In zilele noastre, majoritatea dintre noi sunt preocupati de aspectele exterioare, materiale ale vietii cu care se confrunta zilnic, ignorand total propria fiinta si potentialul nelimitat care zace adormit in ei insusi. Din pacate cei mai multi oameni traiesc intr-o stare permanenta de inconstienta, de ignoranta. Se uita dar nu vad, asculta dar nu aud, observa dar nu inteleg, identificandu-se cu trupul, cu gandurile, cu emotiile, cu atasamentele asa cum dicteaza Ego-ul si mintea. Iar  aceste obiceiuri fac parte atat de mult din viata noastra iar noi suntem atat de hipnotizati de anumite idei si concepte ce ne-au fost inoculate si implementate de altii, incat iluziile par mai reale decat realitatea, dandu-ne si o falsa senzatie de siguranta, de ancorare. Pentru acesti oameni care traiesc in adormire si ignoranta, lumea se reduce la ceea ce se vede si ii inconjoara.

Cele mai importante lucruri sunt defapt cele pe care nu le poti auzi, vedea, atinge, mirosi sau gusta, sunt acele lucruri pe care le intuiesti, pe care le simti cu sufletul si inima si nu cele care ti le dicteaza ratiunea. Mintea ne face sa devenim prizonierii unei retele de concepte - spatiu, timp si cauzalitate – care ne ingradesc viziunea si libertatea, ne separa de tot ce ne inconjoara si acopera adevarul cu o imagine deformata. Rezultatul este pierderea contactului cu adevarata natura a realitatii, a fiintei noastre divine care este puternica, nelimitata, nemuritoare si libera. Intelectul confunda imaginea realitatii cu insasi realitatea.  Imaginea Sinelui umbreste Sinele interior, iar noi ne simtim rupti de Sursa, uitam cine suntem si ce menire avem. Cand ne blocam in imaginea de fiinte umane fizice limitate de perceptia simturilor noastre suntem in ignoranta spirituala.

Trezirea spirituala se poate intampla prin revelatie, prin intrarea in contact cu un maestru spiritual care prin simpla sa prezenta iti inalta constiinta, sau printr-un simplu click declansat de un eveniment sau situatie iesita din comun, de o carte, un film sau o informatie care iti parvine. Trezirea din ignoranta nu presupune aflarea unor lucruri noi, nestiute ci ridicarea unui val care iti descopera adevarul si iti trezeste constiinta propriei realitati.  Trezirea din ignoranta inseamna constientizarea adevaratul tau Sine interior, cand vei putea auzi vocea interioara, cand vei simti ghidarea din interior, cand intrebarile tale vor primi raspuns inauntrul tau si cunoasterea va veni catre tine din tine. Cand ignoranta dispare este relevat Sinele superior care este imaterial (nu este supus limitarilor de spatiu, timp si cauzalitate), omnistient (atotstiutor), omniprezent (prezent peste tot in acelasi timp) si omnipotent (atotputernic).


Un comentariu:

 1. Numele meu este lilian N.This este o zi foarte plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorul Dr.saguru a făcut pentru mine, ajutându-mă să ex-soțul meu înapoi cu magia lui și dragoste vraja. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu a fost într-adevăr mă înșela și a fost în căutarea unui divorț, dar atunci când am dat peste e-mail Dr.saguru pe internet pe modul în care el a ajutat atât de mulți oameni pentru a obține ex-lor înapoi si ajuta la fixarea relationship.and face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea să-l și apoi să caute ajutorul lui, dar spre surprinderea mea el mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată-mă acum sărbătoresc pentru că soțul meu a schimba total pentru totdeauna. El vrea mereu să fie de mine și nu pot face nimic fără a prezenta mea. Ma bucur cu adevărat căsnicia mea, ceea ce o mare sărbătoare. i se va continua pe internet, mărturisind pentru că Dr.saguru este într-adevăr o adevărată fugă vrajă. Ai nevoie de ajutor ATUNCI DE CONTACT MEDIC SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și să te simți fericit în relationship.and tău său, de asemenea, în perfectă
  1 IUBIRE SPELL
  2 WIN EX BACK
  3 rodul pântecelui
  4 PROMOVAREA SPELL
  5 PROTECȚIA SPELL
  SPELL 6 AFACERI
  7 SPELL JOB BUN
  SPELL 8 LOTTERY și SPELL CURTEA DE CAZ.

  RăspundețiȘtergere