marți, 5 noiembrie 2013

TIMPUL SCHIMBARII

Traim timpuri cu mari probleme de rezolvat, cu mari provocari, in care schimbarile din jurul nostru sunt extrem de rapide, ceea ce ne impune un ritm de invatare si adaptare rapid si un ritm de viata alert care iti da senzatia lipsei de timp si iti creeaza un stress suplimentar grijilor si provocarilor zilnice.

Omul detine in Sinele Sau intreaga cunoastere universala, dar prin intrupare, prin caderea in materie ajunge sa se identifice cu materia, respectiv cu corpul fizic in detrimentul divinitatii interioare. In ADN-ul noastru exista niste coduri, niste chei care se declanseaza intr-o anumita etapa de evolutie a sufletului si care in acest moment de dezvoltare al umanitatii se activeaza la mare parte din omenire. Insa unii oameni sunt deschisi schimbarii si evolutiei, in timp ce altii nu se simt pregatiti pentru transformare. Prin liberul arbitru, fiecare dintre noi poate alege daca doreste schimbarea si evolutia sau nu. Persoanele cu o gandire pozitiva, deschisi noului, cu dorinta de a deveni mai buni, care traiesc in iubire si armonie cu tot ce ii inconjoara (persoane, animale, plante, natura, univers) vor trai vindecari la nivel de ADN si vor reusi sa-si acceseze Sinele Superior, devenind imuni in fata raului si a catastrofelor.

Si apropos de catastrofe, de cutremure, din punct de vedere energetic oamenii si pamantul (care este un organism viu) au o evolutie asemanatoare. Pamantul se scutura pentru a se curata, pentru a-si schimba structura, cu alte cuvinte pentru a evolua. La om aceasta schimbare a structurii se face prin purificare, prin criza de vindecare care se manifesta prin senzatia de sfarseala, dureri de cap, ameteli, greata, eventuale deranjamente stomacale.
Trecerea de la un nivel de dezvoltare la altul, este de regula insotita de catre un soc – fenomen ce se propaga in toate domeniile: personal (la nivel de constiinta), relational (relatii tensionale in familie, la locul de munca, cu toti cei cu care interactionezi), social si economico-financiar (vezi criza majora prin care trece societatea noastra).

In momentul de fata al existentei umanitatii suntem in plin proces de maturare divina, suntem ca un fruct care este in faza de coacere. Aceste vremuri sunt foarte interesante, sunt vremuri de valtoare, de reasezare pe spirala dezvoltarii umane, in care sunt posibile lucruri si situatii neasteptate, rasturnari de situatie carora trebuie sa le facem fata. Totodata in aceste timpuri de reasezare ni se ofera si mari oportunitati de a face un salt urias in evolutia noastra. Vreau sa intelegeti foarte bine ca totul, dar absolut totul depinde de noi, de alegerile pe care le facem fiecare dintre noi. Toti avem aceleasi sanse, toti suntem daruiti cu aceleasi puteri de a face fata oricarei situatii, insa doar putini dintre noi – cei constienti de divinitatea interioara, de vesnicia spiritului nostru – reusesc sa faca transformarea interioara necesara saltului evolutiv.
 
Pentru a scurta aceasta perioada de tranzitie si pentru a trece mai usor prin aceste timpuri de mare schimbare va trebui sa ne eliberam de vechile credinte, de prejudecati, de limitari, sa fim deschisi transformarii interioare pentru a putea beneficia de oportunitatile pe care divinitatea ni le ofera spre binele nostru suprem, spre evolutia noastra.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu