vineri, 12 octombrie 2012

SA NU VA FIE TEAMA!


                                           
Traim timpuri de mare schimbare si ne putem baza pe nenumaratele oportunitati pe care Cerul ni le ofera. Pentru asta va trebui sa trecem de anumite obstacole pe care chiar noi le-am creat. Va trebui sa iesim din inchisoarea mintii noastre, din inclestarea zilnica cu tot si toate, sa ne eliberam de vechile credinte, dogme si limitari ce sunt manifestari ale egoului, sa lasam in urma indoiala, ingrijorarea, frica, nevoia de control, orgoliul, pentru a face loc credintei, increderii, bucuriei si iubirii.


In natura sa, omul detine intreaga cunoastere universala, dar cazand in materie si identificandu-se cu ea a acordat o importanta marita lumii materiale, exterioare in detrimentul divinitatii interioare. Din aceasta cauza putem vorbi de doua tipuri de indivizi: unii care sunt pregatiti sa faca fata saltului cuantic, deschisi schimbarii, iar altii care nu se considera apti pentru marea transformare ce se afla in fata lor.
In ADN-ul nostru se afla un grup de chei si coduri ce se declanseaza intr-o anume perioada a evolutiei sufletului. Acum, acestea sunt activate la cea mai mare parte a omenirii. Prin liber arbitru, fiecare om are dreptul de a alege daca doreste sau nu sa evolueze.


O alta problema a omului este dependenta de ceva sau de cineva. E necesar sa constientizam aceasta problema si sa lucram intens asupra ei, deschizandu-ne detasarii de tot si de toate.
La inceputul acestei noi ere ne vom confrunta cu mari probleme existentiale. Multi dintre noi muncim intens asupra propriei transformari, insa unii membri ai familiei noastre sau persoane apropiate si dragi nu vor fi deschise noilor energii, ramanand blocati in dimensiunile joase. In aceasta situatie vom fi tentati sa intervenim, sa-i ajutam grabind ritmul lor. Acesta este momentul in care trebuie sa constientizam ca raspundem pentru faptele noastre si ca nu avem voie sa fortam nota cu nimeni si nici sa luam decizii in locul altuia. In cazul celor ce au ales prin liber arbitru sa isi insuseasca o gandire pozitiva si un bun control al emotiilor, lucrurile se vor schimba in bine. Acestia vor trai vindecari la nivel ADN si vor deveni imuni in fata raului, din multe puncte de vedere. 

Noile energii ce se revarsa asupra Pamantului, precum si entitatile luminii ne sustin spre a trai acest sentiment eliberator. In acest timp al tranzitiei va trebui sa privim cu mult curaj in interiorul nostru si sa eliminam toate blocajele si programarile negative, trebuie sa acordam interes tuturor problemelor din punct de vedere emotional si mental, pentru a putea ajunge sa traim in armonie cu noi insine si cu cei din jur. Puterea este in noi, acolo avem toate raspunsurile. In plus, nu suntem singuri, nenumarate fiinte luminoase ne sprijina cu mare iubire si interes.


Sa nu va fie frica de aceste vremuri, de aceste zile, de viitorul pe care il avem in fata! Nu fiti ingrijorati, preocupati, suparati sau frustrati de ceea ce va urma. Totul se intampla asa cum trebuie sa se intample. Probabil ca vor fi unele sacrificii, multe lucruri se vor schimba, dar absolut toate schimbarile vor fi spre binele nostru.
Trebuie sa intelegem foarte bine ca nu este vorba de hazard, ca lucrurile nu sunt scapate de sub control ci ca din contra, Dumnezeu stie foarte bine ce face, are un plan dupa care lucreaza, stie exact ce impact va avea asupra noastra si va crea un viitor pe care noi nici nu ni-l putem imagina si pentru care ii vom fi recunoscatori.
Deci, sa nu va fie teama! Fiti cu inima deschisa si fiti un mesager al noii ere care incepe. Nu este timpul sa fugi speriat, sa te ascunzi…ci este timpul sa-ti experimentezi si sa-ti exprimi Sinele interior care iti va spune cine esti TU cu adevarat!



Un comentariu:

  1. Bine mama, frumoasa postare, nu-ti pierde credinta intr-o lume mai buna, fiindca ea cu siguranta va veni. Tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere