marți, 2 decembrie 2014

MANIFEST PENTRU TREZIRE!

Traim intr-o societate care incurajeaza lacomia, nevoile artificial create si consumul exagerat, munca pentru altii, obedienta (urmarea regulilor) si exploatarea. Aceasta este sclavia modernamult mai periculoasa decat ceea ce stim noi a fi sclavie intrucat cei mai multi dintre oameni se hranesc cu iluzia libertatii si habar nu au ca sunt subjugati, manipulati si servesc interesele altora. Conducatorii statelor si ai guvernelor nu vor ca noi sa fim liberi si sa ne exprimam individualitatea ci trebuie sa ne aduca la un numitor comun prin sistemul de educatie si invatamant pentru a putea fi parte a turmei si astfel sa fim usor de controlat, subjugati de iluzia pe care ne-o ofera, sa traim ca niste roboti. Vor se ne invrajbeasca si sa ne separe, vor sa credem ca altfel nu se poate, vor sa ne exploateze de la nastere pana la moarte.

Nici o societate nu doreste oameni liberi in spirit si in fapt si intelepti pentru ca ar fi o piedica impotriva intereselor conducatorilor societatii. Daca oamenii s-ar trezi din ignoranta si ar fi intelepti nu ar mai putea fi exploatati, nu ar mai putea fi subjugati, nu ar mai putea fi fortati sa traiasca precum robotii: se nasc, merg la scoala ca sa devina buni cetateni de folos societatii care ii exploateaza (in loc sa invete cum sa-si dezvolte abilitatile naturale, talentele innascute, cum sa comunice cu semenii, cum sa aiba grija de sine, cum sa aiba succes, cum sa fie fericiti), se angajeaza la o sluba unde muncesc pana la epuizare pentru a-si satisface nevoile naturale de hrana si adapost, dar mai ales cele artificial create de societate pentru a-i putea subjuga si controla prin dorintele lor stimulate de o publicitate agresiva, care dezvolta dorinta de consum exagerat, mult peste nevoi.
Peste toate acestea, sunt obligati sa imparta rezultatul muncii cu statul, prin taxe si impozite, pentru ca ei sa poate strange latul de gatul tau si mai tare. Esti scos la pensie cat mai tarziu, iar cand nu mai esti bun de munca, esti lasat sa mori (printr-o pensie care nu-ti asigura nici macar subzistenta si prin servicii medicale ce iti fac mai mult rau decat bine), pentru a face loc altora mai tineri cu forte proaspete si buni de munca.

Eliberarea vine odata cu constientizarea si cu intelepciunea. In momentul in care oamenii incep sa se trezeasca din ignoranta, incep sa-si foloseasca inteligenta devin incomozi si inutili pentru cei care sunt la putere – fiindca nu se mai supun ordinelor, nu mai accepta sa fie oprimati si exploatati.  In schimb devin oameni care stiu sa-si foloseasca calitatile atat spre binele lor dar si spre binele celorlalti, oameni care pot schimba lumea,  indivizi valorosi pentru evolutia umanitatii.

Trezirea spirituala este un semn ca esti pregatit sa accepti adevarata ta identitate si sa manifesti calitatea ta de cocreator al Universului. Trezirea spirituala iti zdruncina din temelii principiile, credintele, valorile, intreaga existenta! Iti dai seama ca ca tot ceea ce stiai (sau defapt ceea ce credeai ca stii) fie este o iluzie, fie sunt neadevaruri (programe) care ti-au fost inoculate de la venirea ta pe aceasta lume.

Eckart Tolle afirma „E suficienta o strafulgerare pentru a initia procesul de trezire, iar acesta este ireversibil”  Iar eu afirm cu tarie ca trezirea constiintei va fi exact ca un bulgare de zapada care se rostogoleste si se tot mareste antrenand tot mai multa zapada pana devine o avalansa. Cam asa sunt si schimbarile declansate de trezirea spirituala, una o atrage pe cealalta.  Vei realiza ca odata ce ai deschis usa catre Cunoastere…nu mai exista drum inapoi! Esti pe calea Adevarului si nu poti decat sa te apropii de Sinele Divin, sa iti recunosti originea, puterea si valoarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu