miercuri, 2 ianuarie 2013

Mesajul meu pentru Voi


Iubitii mei prieteni, pentru noul an 2013 in care tocmai am pasit, va doresc din toata inima sa aveti parte de un an minunat in care sa gasiti raspunsuri la intrebarile voastre, sa faceti lucrurile care va  aduc bucurie, sa aveti prieteni care sa va fie alaturi, vitalitate si frumusete interioara. Si nu uitati sa zambiti mai des, sa invatati din fiecare experienta pe care viata vi-o daruieste, sa indrazniti sa visati, sa credeti in visul vostru si sa aveti dorinta de a reusi!
Totodata va indemn pe fiecare dintre voi sa va folositi darurile cu care a-ti fost binecuvantati spre folosul vostru dar si al celorlalti si sa va faceti Timp pentru a va imbogati Sufletul, pentru ca:Sa ai timp sa gandesti, este sursa puterii
Sa ai timp sa te joci, este secretul tineretii
Sa ai timp sa citesti, este izvorul cunoasterii
Sa ai timp sa razi, este muzica sufletului
Sa ai timp sa fii caritabil, este cheia Paradisului
Sa ai timp sa muncesti, este cheia succesului
Sa ai timp sa te rogi, este taria omului
Sa ai timp sa iubesti si sa fii iubit, este gratia lui Dumnezeu
Sa ai timp pentru toti cei dragi,este calea fericirii.

Daca reusesti cu adevarat sa-ti faci timp pentru toate acestea, aceasta este adevarata fericire.
Fie ca Pacea, Lumina si Iubirea sa va calauzeasca pasii spre toate acele experiente de care aveti nevoie pentru a evolua. 
Fie ca fiecare dintre voi sa faca schimbarile necesare pentru a deveni o persoana mai buna, mai iubitoare, mai toleranta, in armonie cu Sine, cu ceilalti si cu tot ceea ce ne inconjoara.
Fie ca bucuria sa va insoteasca mereu si sa atrageti catre voi Dar dupa Dar Divin! Fie ca Iubirea sa va impodobeasca Inima si sa faca din fiecare clipa pe care o traiti o Stralucitoare Sarbatoare a Vietii! 
2 comentarii:

  1. La multi ani sanatosi si binecuvantati!

    RăspundețiȘtergere
  2. Absolut superba, it's a masterpiece, felicitari! S-auzim numai de bine. Te iubesc!

    RăspundețiȘtergere