miercuri, 14 noiembrie 2012

SANATATE versus BOALA


Nu exista boli incurabile ci bolnavi incurabili! Toate bolile apar pe un  fond imunitar slabit.
Boala este o dezorganizare a energiilor conform medicinei traditionale chineze. Din momentul in care energiile se dezechilibreaza Qi-ul nu mai circula armonios. Organismul nostru este programat pentru sanatate, nicidecum pentru boala, el are o capacitate extraordinara de autovindecare si regenerare. Daca ii oferim conditiile necesare prin exercitii simple, o dieta corecta bogata in nutrienti dar cu calorii reduse si un stil de viata activ si sanatos putem reveni la starea normala de homeostazie a organismului.

Sistemul imunitar este un program cu care ne nastem, menit sa preintampine si sa rezolve orice ar putea deveni o problema pentru organism, rolul principal fiind sa apere fiinta noastra prin anihilarea sau neutralizarea invadatorilor sau a perturbarilor produse de factorii externi.

Sanatatea este starea naturala de echilibru si armonie perfecta cu noi insine, cu semenii nostri, cu natura si cu Dumnezeu. Este dovedit stiintific ca gandurile, emotiile si sentimentele noastre influenteaza decisiv starea si functionarea organismului, a corpului fizic. Daca traim emotii de ura, invidie, manie, teama, vinovatie, emitem vibratii de frecventa joasa la care corpul fizic reactioneaza imediat prin dezechilibre la nivelul sistemului nervos, endocrin si  imunitar, scazand drastic capacitatea de aparare a organismului si astfel deschizand usa larg bolilor de tot felul.  In schimb sentimentele de iubire, bucurie, iertare, recunostiinta ne ridica vibratia cu efecte pozitive asupra nivelului hormonilor din sange, cu rol hotarator in activarea sistemului imunitar.
De aceea este necesar sa ne acordam gandul si constiinta la vibratia inimii, sa evocam stari de iubire neconditionata, de compasiune, de iertare si acceptare…tocmai pentru a debloca canalele info-energetice si a intra in starea de armonie deplina in care orice vindecare este posibila.

Totul este extrem de simplu si la indemana daca ai informatia corecta. Ignoranta este una din cauzele principale ale incapacitatii de a ne apara in fata bolilor si suferintelor. Dar interesele de a mentine ignoranta si dezinformarea in randul maselor de oameni sunt prea mari intrucat boala reprezinta o afacere pentru industria chimica si farmaceutica. Fiecare afectiune in parte reprezinta o piata de miliarde de $/Euro.
Eu personal, nu am inteles niciodata de ce Ministerul care ar trebui sa ne apere sanatatea se ocupa mai mult de boli decat de educarea populatiei in prevenirea imbolnavirilor si a mentinerii sanatatii!!!

Daca ne dorim o lume fara boli trebuie sa o construim, sa actionam pentru noi si pentru copiii nostri. In ultima vreme, s-au facut progrese remarcabile in domeniul remediilor naturale cu baza stiintifica si fiecare dintre noi trebuie sa se informeze, sa se documenteze si sa raspandeasca informatia despre rolul si capacitatile de vindecare al acestor remedii naturale care sunt ieftine, sigure si la indemana in lupta impotriva cancerului si a altor boli considerate incurabile de medicina alopata.Informatia si cunoasterea va vor da puterea de a infrange rezistenta pe care o intampinati din partea autoritatilor. Implicati-va intr-o inititiva sau intemeiati-va propriul grup de educatie pentru sanatate la nivel local pentru a transforma cartierul/localitatea dvs intr-o zona libera de  boli si suferinta. Numai actionand  impreuna putem schimba lucrurile!



4 comentarii:

  1. Felicitari pt postare ! Ce mult m-as bucura daca ar avea acces la un astfel de material, cat mai multi oameni si daca ar avea dorinta de a cunoaste adevarurile din acest text ,de a le citi,de a se informa.Dar...e mai comod sa te uiti la o emisiune distractiva...si inca la una...si mereu...Sunt sigura ca ei nu vor intelege bucuria mea sincera ,nicidecum naiva sau idealista

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut acest articol dar si mai mult ma bucur ca il consideri folositor. Acest blog pe care postez articole terapeutice l-am creat tocmai pentru a veni in sprijinul oamenilor care doresc sa fie informati despre cum sa aiba grija de sanatate, de ei insusi. Cat despre accesul la aceste informatii, sta in puterea noastra a tuturor sa raspandim materialele care le apreciem si consideram ca pot fi de ajutor si altor persoane. Si tu poti contribui la asta dand link-ul mai departe colegilor, prietenilor si cunosiintelor tale.

      Ștergere
  2. Felicitari, foarte, foarte adevarat. Cu cat iubim mai mult, cu atat ne apropiem de ceea ce suntem cu adevarat, niste fiinte frumoase si armonioase in stransa legatura cu Dumnezeu, dar si interconectati. Daca traim in armonie cu tot ce ne inconjoara si imbratisam fiecare parte a lucrurilor atunci implicit se vede in exterior, in corpul fizic, daca in schimb, nimic nu ne multumeste si traim intr-un continuu ciclu de regrete, de actiuni, ganduri sentimente negative, va avea repercursiuni severe asupra starii de sanatate a corpului fizic. Te pup mama, felicitari inca o data.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este grozav ca ai ajuns la esenta lucrurilor, intelegand perfect cum functioneaza lumea in care traim! Iti multumesc pentru aprecieri si te asigur inca odata de dragostea si pretuirea mea.

      Ștergere