joi, 26 iulie 2012

CALEA VINDECARII
 Constiinta manifestata in fiecare dintre noi, ne-a adus in lumea materiala, in separare si dualitate, pentru a experimenta si a invata, pentru a gasi drumul spre Acasa, spre Unime, spre Intreg. Acest  drum trebuie gasit si parcurs de fiecare, singur. Cu toata informatia, indrumarea si energia furnizata de altul, Tu esti cel care parcurgi drumul, Tu esti cel care desfasoara procesul. Vindecarea nu poate fi data sau transmisa pentru ca este o stare vibrationala. Sanatate, echilibru si armonie esti, nu le obtii. Le-am primit cu totii in dar la nastere …si le-am pierdut undeva pe parcursul vietii.

Celula se imbolnaveste prin ceea ce gandim, simtim si facem. Informatia care ajunge la celule este extrem de importanta. Pesimismul, negativismul, nemultumirea, insatisfactia, sunt programe care distrug celulele. O stare emotionala, sufleteasca proasta este generatoare de boala, de suferinta fizica si psihica. E vorba de informatia si energia pe care o dai organismului.
Exemplu: ii poti spune unui om ca e prost, rau si din punct de vedere energetic l-ai terminat sau ii poti spune ca e bun, minunat, dar ca poate face mai mult sau mai bine si atunci il ajuti in evolutie, il impingi inainte.

Sub influenta factorilor perturbatori (de mediu, stres, poluare, ganduri negative etc) se produce iesirea din starea de spin electronic (cad electronii de pe orbita la un nivel de alarma). Blocajul energetic produce la nivel fizic durerea.  In general, durerea e data de contractura musculara. Asa cum suntem noi, asa sunt toate organele si tesuturile noastre. Adica: daca noi suntem tensionati, organele si muschii nostrii sunt tensionati, aparand durerea. Prin influentarea campului bioenergoinformational, electronii revin pe orbita cu efect imediat de disparitie a durerii. Deblocarea energetica are ca efect instalarea starii de usurare, liniste, disparitie a durerii.

Starea noastra de armonie este hotaratoare pentru dobandirea si pastrarea sanatatii.
Toate cauzele patologiei noastre (bolilor) sunt la noi, de aceea toate rezolvarile bolilor tot in noi se afla. Starea psihica provoaca durere, durerea influenteaza negativ starea psihica, iar aceasta intretine sau intensifica durerea. Acesta este cercul vicios din care trebui sa iesim. Pasele energetice preiau gandul si intentia Terapeutului si influenteaza campul bioenergoinformational al pacientului, punand in miscare electronii si repunandu-i pe orbite. Este o ameliorare de moment  pe care Terapeutul, Maestrul sau Iluminatul ti-o transmite prin vibratia sa inalta, dar daca tu nu ai credinta , incredere, o mare deschidere si dorinta de a te schimba atunci in scurt timp vei reveni la starea de boala. Este ca si cum te duci cu masina la spalatorie unde ti-o spala, ti-o face curata, ti-o lustruieste, ti-o face luna si cum ai iesit de la spalatorie intri cu ea intr-o baltoaca sau in noroi! Deci atentie la ce ganditi, la ce spuneti, la ce faceti pentru ca de asta depinde starea psihica si sufleteasca, care la randul ei determina starea de sanatate sau de boala a corpului nostru fizic. In consecinta,  renuntati la Orgoliu, Iertati, Ganditi si Faceti numai bine, cu iubire, intelegere si toleranta pentru greselile voastre si ale celorlalti, spre binele suprem al tuturor.

.

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru articole. Sunt exact ceea ce caut: concise, abunda in esenta si cel mai important, te revigoreaza la nivel psihologic. :)

    RăspundețiȘtergere